Workshop jongleren

Bent u op zoek naar een activiteit waarbij teambuilding centraal staat? Of wilt u de proactiviteit binnen uw organisatie verhogen? Een workshop jongleren is een fantastisch middel om teams hechter en proactiever te maken en met elkaar plezier te hebben. Wellicht wilt u de proactiviteit binnen uw organisatie verhogen. Ook hiervoor is een Workshop jongleren uitermate geschikt.

Tijdens de workshop jongleren kunnen we ook aan de slag gaan met het thema productiviteit. Er komen dagelijks zoveel dingen op ons af dat het een uitdaging kan zijn om alle ballen constant in de lucht te houden. Als je zelf kiest hoe je naar jezelf en je organisatie kijkt zul je zien dat je veel betere resultaten bereikt.

Een workshop jongleren is ideaal als (onderdeel van een) bedrijfsuitje! Jongleren is een activiteit waarvoor mannen en vrouwen dezelfde aanleg kunnen hebben, waarbij lengte en kracht geen voordeel betekenen. Iedereen doet mee, zelfs diegenen die bij sport meestal aan de kant staan.

Zakelijk en informeel

De workshop jongleren die wij aanbieden is zowel zakelijk als informeel in te zetten. We zorgen ervoor dat het begeleidende verhaal tijdens de jongleer workshop naadloos aansluit op de inhoud van de dag of het evenement. Op deze manier bent u er zeker van dat ook uw workshop jongleren een succes is. Neem contact met ons op en we vertel ons hoe we een aanvulling kunnen zijn op uw programma!

Iedereen kan leren jongleren tijdens een workshop jongleren!

Jongleren is eenvoudig en ongecompliceerd, en het leuke is: u kunt het overal doen! Na een korte maar spetterende jongleerintroductie gaan de deelnemers zelf aan de slag met de ‘kunst van het loslaten’. Doordat de workshop jongleren stapsgewijs is opgebouwd leert iedereen op een makkelijke manier hoe te jongleren. Uit ervaring blijkt dat zo’n 80% daadwerkelijk drie ballen in de lucht kan houden na afloop van de workshop.

Workshop jongleren | Fantastisch voor iedereen!…

Het is algemeen bekend dat jongleren de groei van hersenen stimuleert en de motoriek verbeterd. Maar wist u ook dat jongleren het zelfvertrouwen versterkt en stress verlagend werkt? Bovendien is het voor geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden; het in de lucht houden van drie balletjes is een kunst die u binnen een uur kunt beheersen; mits dit goed wordt aangeleerd.

1. Het draait om loslaten
Als je focust op vangen dan lukt het niet, alleen bezig zijn met loslaten. Teveel ballen in de lucht durf keuzes te maken.

2. Stel duidelijke kaders
Zorg dat je duidelijk weet binnen welke kaders je moet loslaten. Heldere afspraken zijn de sleutel tot succes.

3. Doe iets anders dan je gewend bent
Zul je krijgen wat je altijd kreeg. Als je andere resultaten wil bereiken moet je het op een andere manier gaan aanpakken.

4. Fouten maken hoort erbij
Tijdens het jongleren vallen er ballen. Dat hoort erbij. Focus op succes. Het lukt je vanzelf.

Meer weten over een workshop jongleren?
Neem vrijblijvend contact met ons op,
we denken graag met je mee!

Vrijblijvend contact opnemen
030-2072042
info@kwib.nl