“Tijdens ons kwartaal meeting, begin november, heeft jullie workshop gezorgd voor plezier en ontspanning! Met  gevoel voor humor en een enthousiaste manier van vertellen werd de middag een groot succes. Een echte aanrader…”
– Fiona de Kwant, CTB Personele systemen

“Het doel was om de samenwerking te bevorderen, los te laten en ‘fun’ te hebben en dat is gelukt!  In een korte tijd stemde hij zijn programma af op de groep en de sfeer. In totaal heeft de trainer 1.5 uur met de groep gewerkt maar de positieve reacties duren al dagen voort, echt een aanrader voor elk bedrijf!”
– Arjanne Verveld, Bijenkorf

“Met 60  mbo – 4 studenten van het laatste studiejaar  hebben we deze jongleer workshop gedaan.  Op een andere manier het leren loslaten ervaren. Immers.. de studenten gaan de opleiding loslaten binnenkort. Vol enthousiasme werd er meegedaan en na afloop waren de reacties heel positief. “Weer eens wat anders “, “helemaal leuk”en “ik krijg er energie van”waren enkele van de reacties van de leerlingen. Een aanrader!!!”
– Ingrid Koopman, ROC Midden Nederland
“Tijdens de jaarlijkse internationale Marketing & Sales dagen hebben we een workshop gehad van Marco Vermeer. Binnen een paar minuten stond iedereen te jongleren. De workshop werd uitstekend geleid en de groep ging volledig mee in de leuke oefeningen. Indrukwekkende demonstraties van Marco tussendoor. Erg leuke workshop als afwisseling op een ‘inhoudelijk’ dag programma.”
– Peter van Aken, Plymovement
“Hartelijk dank voor alles wat jullie gedaan hebben en voor een geslaagd event. Ik vond de samenwerking zeer prettig – soepel, flexibel, daadkrachtig én met vertrouwen. Voor mij is dit weer eens een bewijs dat Nederland trots kan zijn op het MKB.”
– Simone Vis, Sonion
Vrijblijvend contact opnemen
030-2072042
info@kwib.nl