Aangenaam kennis te maken…

Annemieke de Schipper

Glimlach-Manager

Annemieke de Schipper is oprichter van KWIB en het kloppend hart. Zij verbindt organisaties en trainers, adviseert teamleiders en zorgt ervoor dat de planning goed verloopt. Dankzij de professionele én persoonlijke kwaliteiten van Annemieke is het Trainersbureau een ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een workshop en training. Zoeken, bellen, boeken. Met plezier geregeld.

Bart van den Belt

Inspiratie-Majoor

Bart van den Belt is oprichter van KWIB en spreker in het bedrijfsleven. Bart heeft meer dan 10 jaar ervaring met het werken met groepen en heeft de train-de-trainer opleiding gedaan bij de Galan School voor Training. Daarnaast is hij NLP Practitioner en heeft hij diverse masterclasses gevolgd, waaronder ‘oplossingsgericht’ werken.

Trainers

Marijke Krabbenbos

trainer

Marijke bekijkt de dingen graag anders. Bubbelt van de ideeën tijdens brainstormsessies. Creatieve trainer die vol enthousiasme de groep meeneemt.

Marco Vermeer

trainer

Als trainer en jongleur is Marco in staat om mensen uit hun comfortzone te halen. Deelnemers staan versteld van hun eigen kunnen en dat van hun collega’s.

Huub Cooijmans

trainer

Huub Cooijmans is jongleur en entertainer en weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet boeien. Inmiddels staat Huub al jaren voor groepen, heeft hij tientallen workshops jongleren verzorgd én is hij winnaar bij het Nederlands Kampioenschap jongleren.

Nigel Stanton

trainer

Nigel is een kei in groepsdynamica. Trainer en coach voor teams en hun leiders. Helpt teams en hun management om doelen te realiseren.